Bluetooth aux adapters voor in de auto

Bluetooth adapters voor in de auto: draadloos muziek luisteren in je auto

Hoe kan ik draadloos muziek luisteren in mijn auto? Lees alles over handige Bluetooth transmitters/ receivers voor draadloos bellen, navigeren en muziek luisteren in de auto.
 • Introductie
 • Hoe sluit je een bluetooth adapter aan in je auto?
 • Kun je handsfree bellen met een bluetooth adapter?
 • Bluetooth adapters voor in de auto (producten)
 • Snel een antwoord op veel gestelde vragen
 • Stel je voor: je zit in je auto, je rijdt naar je bestemming en je wilt je favoriete muziek luisteren. Wat doe je dan? Met een bluetooth adapter voor in de auto kun je eenvoudig je smartphone of ander apparaat koppelen aan het audiosysteem van je auto. Je kunt dan draadloos naar je favoriete muziek luisteren, zonder lastig gedoe met kabels en adapters.

  Met een bluetooth adapter voor in de auto heb je meer controle over wat je luistert. Je kunt eenvoudig je muziekbibliotheek doorbladeren, nummers afspelen, pauzeren, herhalen en nog veel meer. Dankzij bluetooth-technologie verbind je gemakkelijk je smartphone of ander apparaat met het audiosysteem van je auto.

  Bluetooth adapters voor in de auto zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, en hebben verschillende functies. Zo zijn er adapters met ingebouwde microfoons die handsfree bellen mogelijk maken, en er zijn adapters met verschillende aansluitmogelijkheden waarmee je een breed scala aan apparaten kan aansluiten.

  Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om draadloos muziek te luisteren in je auto, dan is een bluetooth adapter voor in de auto de perfecte oplossing. Bij onze webshop vind je een groot aanbod aan bluetooth adapters, waarmee je gemakkelijk je favoriete muziek kunt beluisteren. Kijk gerust verder en sluit je auto aan op de wereld van draadloze muziek!

  Bekijk product uit de video

  Hoe sluit je een bluetooth adapter aan in je auto?

  Een bluetooth adapter van Brightside is héél eenvoudig aan te sluiten in je auto. Controleer eerst of je auto een AUX-ingang heeft, aangezien de meeste Bluetooth-adapters van Brightside worden geleverd met een 3,5 mm audiokabel die je in de AUX-poort van je autoradio kunt steken. Brightside biedt ook een Bluetooth adapter met extra meegeleverde tulpstekker kabel aan in het assortiment.

  Bluetooth adapter met aux en tulp aansluiting

   

  Stap 1: Zoek de AUX-ingang
  De AUX-ingang bevindt zich meestal op het dashboard, in het handschoenenkastje of in het middenconsole van je auto. Het ziet eruit als een kleine opening met het label "AUX" of "Audio In". Raadpleeg de handleiding van je auto als je de exacte locatie niet kunt vinden.

   

  Stap 2: Sluit de Bluetooth-adapter aan
  Sluit de 3,5 mm audiokabel of de 3,5 mm AUX - AUX verloop van de Brightside Bluetooth-adapter aan op de AUX-ingang van je autoradio. Zorg ervoor dat de stekker stevig is aangesloten om een goede geluidsoverdracht te garanderen.

   

  Stap 3: Voedingsbron voor de adapter
  De bluetooth adapter van Brightside worden geleverd met een voedingskabel met een USB stekker. Deze stekker kun je in een 5 volt USB ingang steken. Vaak zit dit al in de auto zelf. Mocht het zo zijn dat de adapter niet van voeding kan worden voorzien zit er een kleine accu in de adapter die de bluetooth adapter van stroom kan voorzien. De accu's van de Brightside bluetooth adapters hebben een lange speelduur van tot wel 16 uur wanneer helemaal opgeladen. Lange speelduur bluetooth adapter

   

  Stap 4: Bluetooth-koppeling
  Zodra de adapter correct is aangesloten en van stroom wordt voorzien, is het tijd om je mobiele apparaat te koppelen. Ga naar de Bluetooth-instellingen van je smartphone, tablet of ander apparaat en schakel Bluetooth in. De Brightside Bluetooth-adapter moet zichtbaar zijn in de lijst van beschikbare apparaten. Tik op de naam van de adapter om de koppeling tot stand te brengen. Alle adapters worden geleverd met een specifieke handleiding in het Nederlands en Engels.

   

  Stap 5: Geniet van draadloze connectiviteit
  Nu de koppeling is voltooid, kun je draadloos muziek streamen vanaf je mobiele apparaat naar de autoradio. Speel je favoriete nummers af op je telefoon of start een muziek-app en het geluid zal via de autoradio worden afgespeeld.

  Kun je handsfree bellen met een bluetooth adapter?

  Met de Brightside Bluetooth-adapter kun je ook handsfree bellen in de auto. Zodra de koppeling tot stand is gebracht, kun je telefoongesprekken voeren via de luidsprekers van je auto, zodat je je handen veilig aan het stuur kunt houden. Zoals deze bluetooth adapter met ingebouwde microfoon.

  Bluetooth aux adapter voor handsfree bellen

  Conclusie: Het aansluiten van een Brightside Bluetooth-adapter in je auto is een eenvoudig proces. Controleer eerst of je auto een AUX-ingang heeft, sluit vervolgens de adapter aan, koppel je mobiele apparaat en geniet van draadloze connectiviteit. Met deze adapter kun je draadloos naar muziek luisteren en handsfree bellen, waardoor je autorit een stuk plezieriger en veiliger wordt. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je auto met de Brightside Bluetooth-adapter en profiteer van alle voordelen van draadloze technologie onderweg.

  Meerdere van onze producten zijn door vergekijkingssite Top-X als beste product genomineerd!

  Snel een antwoord

  Veel gestelde vragen (FAQ) over bluetooth adapters voor in de auto

  Een Bluetooth-adapter voor in de auto is een apparaat dat je in de aux-ingang of sigarettenaansteker van je auto kunt aansluiten om draadloos muziek te kunnen afspelen vanaf je Bluetooth-apparaten, zoals smartphones of tablets, via de luidsprekers van je auto.

  Met een Bluetooth-adapter kun je draadloos muziek streamen in je auto, wat handig is als je geen ingebouwde Bluetooth-connectiviteit hebt. Het stelt je in staat om je favoriete muziek vanaf je smartphone af te spelen zonder gedoe met kabels.

  Een Bluetooth-adapter voor in de auto is geschikt voor vrijwel elke auto die een aux-ingang of een sigarettenaansteker heeft. Het maakt niet uit of je auto nieuw of oud is, zolang deze audio-ingangen heeft, kun je een Bluetooth-adapter gebruiken.

  De meeste Bluetooth-adapters voor in de auto zijn eenvoudig te installeren. Voor het aansluiten op de aux-ingang sluit je de adapter aan op de aux-poort van je auto en verbind je deze met je Bluetooth-apparaat. Voor het aansluiten op de sigarettenaansteker sluit je de adapter aan op de sigarettenaansteker en stel je deze in op een FM-frequentie die niet wordt gebruikt in jouw omgeving. Vervolgens stel je de radio in op dezelfde frequentie om het geluid van de Bluetooth-adapter te ontvangen.

  Niet alle Bluetooth-adapters voor in de auto ondersteunen handsfree bellen. Controleer de specificaties van de adapter om er zeker van te zijn dat deze deze functie heeft als je hierin geïnteresseerd bent.

  Ja, er zijn verschillende soorten Bluetooth-adapters voor in de auto beschikbaar. Sommige adapters worden aangesloten op de aux-ingang, terwijl andere adapters via de sigarettenaansteker werken en een FM-signaal gebruiken om het geluid naar de autoradio te sturen. Er zijn ook adapters met extra functies, zoals handsfree bellen of USB-oplaadpoorten.

  De geluidskwaliteit bij het gebruik van een Bluetooth-adapter kan variëren, afhankelijk van de kwaliteit van de adapter en de autoradio. Over het algemeen bieden bekabelde verbindingen zoals een aux-ingang de beste geluidskwaliteit. Als je echter een goede Bluetooth-adapter van hoge kwaliteit gebruikt, kun je genieten van een acceptabele geluidskwaliteit in je auto.

  In de meeste gevallen zal de Bluetooth-adapter automatisch verbinding maken met je apparaat zodra het Bluetooth is ingeschakeld en eerder is gekoppeld. Je hoeft de verbinding niet elke keer opnieuw tot stand te brengen, tenzij je de adapter uit de auto verwijdert of de Bluetooth-verbinding handmatig verbreekt.

  Laat een reactie achter

  Alle reacties worden gemodereerd voor dat ze worden geplaatst.

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Lees verder

  Wie heeft wifi ontdekt?
  Wifi

  Wie heeft wifi ontdekt?

  Wifi: we kunnen niet meer zonder. Het zorgt ervoor dat we altijd verbinding kunnen maken met het internet. Het is moeilijk voor te stellen, maar er was een tijd toen er nog geen wifi bestond. Wie heeft wifi ontdekt? En hoe lang bestaat het al? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen en duiken we dieper in de geschiedenis van wifi. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: onze eigen Nederlandse Cees Links wordt als de grondlegger van wifi beschouwd.  Wie heeft wifi ontdekt? Wifi is niet bedacht door één persoon, maar door verschillende groepen en personen over de hele wereld. Toch wordt de Nederlander Cees Links, samen met Vic Hayes (ook een Nederlander), gezien als een van de grondleggers van wifi.  Cees Links begon in 1975 aan de studie Elektrotechniek in Enschede. Na het afronden van zijn master Toegepaste Wiskunde en verschillende baantjes kwam hij terecht bij NCR Computers. Hier gaf hij leiding aan een team dat werkte aan het draadloos verbinden van computers met een netwerk.  Wanneer is wifi uitgevonden? In 1988 is wifi uitgevonden, maar dit was toen nog lang niet bekend bij het grote publiek. Pas in 1999 werd de eerste consumentencomputer met wifi op de markt gebracht. Cees liep toen al jaren rond met zijn eigen laptop om de potentie van draadloos netwerk te laten zien. Toch vonden veel mensen het niet betrouwbaar genoeg. Toen was er een grote doorbraak: Steve Jobs belde Cees Links en vroeg of hij wilde langskomen. Cees kwam langs en gaf een pitch aan Steve Jobs over draadloos netwerk. Hij overtuigde Jobs en moest vervolgens aan een aantal eisen voldoen, wilde Apple de wifi gaan gebruiken.  Dankzij de pitch van Cees maakte het grote publiek in 1999 kennis met wifi. Dankzij Steve Jobs en Apple werd wifi eindelijk door consumenten gebruikt. Hoe is de naam bedacht? Wifi werd oorspronkelijk gezien als de afkorting van ‘wireless fidelity’, maar het is enkel een handelsnaam. De naam werd bedacht voor commercieel gebruik toen het draadloze netwerk op de markt kwam.  Vroeger werd wifi als Wi-Fi geschreven, met een koppelteken. Dit is echter later weggelaten omdat het eigenlijk geen betekenis had. We noemen het dus nu wifi, maar de schrijfwijze met koppelteken komt af en toe ook nog voor.  Conclusie: wie heeft wifi ontdekt? In dit artikel hebben we antwoord gegeven op de vraag: wie heeft wifi ontdekt. Alhoewel het draadloos verbinden van computers met een netwerk niet specifiek door één persoon is ontdekt, wordt Nederlander Cees Links gezien als de grondlegger van wifi. Pas in 1999 werd wifi populair, met de hulp van Cees Links en de invloed van Apple.  Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder wifi. Een slechte verbinding en langzaam internet is zelfs een van onze grootste ergernissen. Dankzij de wifi adapters van Brightside Online kan je altijd razendsnel internetten met wifi!
  Voorkom Hoge Boetes - Schakel over naar Bluetooth Receivers voor Veilig Bellen achter het Stuur!
  Alles voor op reis

  Voorkom Hoge Boetes - Schakel over naar Bluetooth Receivers voor Veilig Bellen achter het Stuur!

  Voorkom hoge boetes voor het gebruik van de telefoon achter het stuur. Met Bluetooth Receivers van onze webshop kun je veilig bellen zonder je handen van het stuur te halen. Kies voor verantwoord rijgedrag en blijf verbonden op een veilige manier.
  Optimaal thuiswerken: de must-have accessoires voor jouw thuiskantoor
  Bluetooth

  Optimaal thuiswerken: de must-have accessoires voor jouw thuiskantoor

  Ontdek de essentiële accessoires voor optimaal thuiswerken: een HDMI switch voor eenvoudig schakelen tussen apparaten, een Ethernet adapter voor een stabiele internetverbinding, een wifi adapter voor draadloos werken, een Bluetooth adapter voor draadloze apparaten, en een USB-C naar HDMI kabel voor het aansluiten van een laptop op een externe monitor. Verbeter je thuiswerkervaring vandaag nog!
  Onmisbare reisbenodigdheden: Geniet van draadloze muziek in de auto!
  Alles voor op reis

  Onmisbare reisbenodigdheden: Geniet van draadloze muziek in de auto!

  Ontdek de essentiële reisbenodigdheden voor een geweldige reiservaring. Een absolute must-have is de Bluetooth Receiver van Brightside Online, waarmee je onderweg in de auto draadloos van je favoriete muziek kunt genieten. Vergeet bijvoorbeeld ook niet een powerbank, autolader en auto-organizer mee te nemen!
  Wie heeft wifi ontdekt?
  Wifi

  Wie heeft wifi ontdekt?

  Wifi: we kunnen niet meer zonder. Het zorgt ervoor dat we altijd verbinding kunnen maken met het internet. Het is moeilijk voor te stellen, maar er was een tijd toen er nog geen wifi bestond. Wie heeft wifi ontdekt? En hoe lang bestaat het al? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen en duiken we dieper in de geschiedenis van wifi. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: onze eigen Nederlandse Cees Links wordt als de grondlegger van wifi beschouwd.  Wie heeft wifi ontdekt? Wifi is niet bedacht door één persoon, maar door verschillende groepen en personen over de hele wereld. Toch wordt de Nederlander Cees Links, samen met Vic Hayes (ook een Nederlander), gezien als een van de grondleggers van wifi.  Cees Links begon in 1975 aan de studie Elektrotechniek in Enschede. Na het afronden van zijn master Toegepaste Wiskunde en verschillende baantjes kwam hij terecht bij NCR Computers. Hier gaf hij leiding aan een team dat werkte aan het draadloos verbinden van computers met een netwerk.  Wanneer is wifi uitgevonden? In 1988 is wifi uitgevonden, maar dit was toen nog lang niet bekend bij het grote publiek. Pas in 1999 werd de eerste consumentencomputer met wifi op de markt gebracht. Cees liep toen al jaren rond met zijn eigen laptop om de potentie van draadloos netwerk te laten zien. Toch vonden veel mensen het niet betrouwbaar genoeg. Toen was er een grote doorbraak: Steve Jobs belde Cees Links en vroeg of hij wilde langskomen. Cees kwam langs en gaf een pitch aan Steve Jobs over draadloos netwerk. Hij overtuigde Jobs en moest vervolgens aan een aantal eisen voldoen, wilde Apple de wifi gaan gebruiken.  Dankzij de pitch van Cees maakte het grote publiek in 1999 kennis met wifi. Dankzij Steve Jobs en Apple werd wifi eindelijk door consumenten gebruikt. Hoe is de naam bedacht? Wifi werd oorspronkelijk gezien als de afkorting van ‘wireless fidelity’, maar het is enkel een handelsnaam. De naam werd bedacht voor commercieel gebruik toen het draadloze netwerk op de markt kwam.  Vroeger werd wifi als Wi-Fi geschreven, met een koppelteken. Dit is echter later weggelaten omdat het eigenlijk geen betekenis had. We noemen het dus nu wifi, maar de schrijfwijze met koppelteken komt af en toe ook nog voor.  Conclusie: wie heeft wifi ontdekt? In dit artikel hebben we antwoord gegeven op de vraag: wie heeft wifi ontdekt. Alhoewel het draadloos verbinden van computers met een netwerk niet specifiek door één persoon is ontdekt, wordt Nederlander Cees Links gezien als de grondlegger van wifi. Pas in 1999 werd wifi populair, met de hulp van Cees Links en de invloed van Apple.  Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder wifi. Een slechte verbinding en langzaam internet is zelfs een van onze grootste ergernissen. Dankzij de wifi adapters van Brightside Online kan je altijd razendsnel internetten met wifi!
  Voorkom Hoge Boetes - Schakel over naar Bluetooth Receivers voor Veilig Bellen achter het Stuur!
  Alles voor op reis

  Voorkom Hoge Boetes - Schakel over naar Bluetooth Receivers voor Veilig Bellen achter het Stuur!

  Voorkom hoge boetes voor het gebruik van de telefoon achter het stuur. Met Bluetooth Receivers van onze webshop kun je veilig bellen zonder je handen van het stuur te halen. Kies voor verantwoord rijgedrag en blijf verbonden op een veilige manier.
  Optimaal thuiswerken: de must-have accessoires voor jouw thuiskantoor
  Bluetooth

  Optimaal thuiswerken: de must-have accessoires voor jouw thuiskantoor

  Ontdek de essentiële accessoires voor optimaal thuiswerken: een HDMI switch voor eenvoudig schakelen tussen apparaten, een Ethernet adapter voor een stabiele internetverbinding, een wifi adapter voor draadloos werken, een Bluetooth adapter voor draadloze apparaten, en een USB-C naar HDMI kabel voor het aansluiten van een laptop op een externe monitor. Verbeter je thuiswerkervaring vandaag nog!
  Onmisbare reisbenodigdheden: Geniet van draadloze muziek in de auto!
  Alles voor op reis

  Onmisbare reisbenodigdheden: Geniet van draadloze muziek in de auto!

  Ontdek de essentiële reisbenodigdheden voor een geweldige reiservaring. Een absolute must-have is de Bluetooth Receiver van Brightside Online, waarmee je onderweg in de auto draadloos van je favoriete muziek kunt genieten. Vergeet bijvoorbeeld ook niet een powerbank, autolader en auto-organizer mee te nemen!

  Gratis verzending!

  Gratis verzending binnen heel Nederland. Lees meer

  blue-smoke

  Altijd de beste deals?

  15% korting op je eerste bestelling.

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste deals, nieuwe producten en uitverkoop. Direct in je mailbox.