game-console-controller-illuminated

Extra handige informatie

Lees hier alles over...

De werking, nut, handige tips en specificaties van verschillende artikelen

Voorkom Hoge Boetes - Schakel over naar Bluetooth Receivers voor Veilig Bellen achter het Stuur!

Voorkom Hoge Boetes - Schakel over naar Bluetooth Receivers voor Veilig Bellen achter het Stuur!

Voorkom hoge boetes voor het gebruik van de telefoon achter het stuur. Met Bluetooth Receivers van onze webshop kun je veilig bellen zonder je handen van het stuur te halen. Kies voor verantwoord rijgedrag en blijf verbonden op een veilige manier.
Optimaal thuiswerken: de must-have accessoires voor jouw thuiskantoor

Optimaal thuiswerken: de must-have accessoires voor jouw thuiskantoor

Ontdek de essentiële accessoires voor optimaal thuiswerken: een HDMI switch voor eenvoudig schakelen tussen apparaten, een Ethernet adapter voor een stabiele internetverbinding, een wifi adapter voor draadloos werken, een Bluetooth adapter voor draadloze apparaten, en een USB-C naar HDMI kabel voor het aansluiten van een laptop op een externe monitor. Verbeter je thuiswerkervaring vandaag nog!
Onmisbare reisbenodigdheden: Geniet van draadloze muziek in de auto!

Onmisbare reisbenodigdheden: Geniet van draadloze muziek in de auto!

Ontdek de essentiële reisbenodigdheden voor een geweldige reiservaring. Een absolute must-have is de Bluetooth Receiver van Brightside Online, waarmee je onderweg in de auto draadloos van je favoriete muziek kunt genieten. Vergeet bijvoorbeeld ook niet een powerbank, autolader en auto-organizer mee te nemen!
Bluetooth adapters voor oude stereo

Draadloze Vrijheid: Transformeer je Oude Versterker met een Bluetooth-adapter

We hebben allemaal wel eens dat gevoel van nostalgie wanneer we naar onze oude versterkers kijken. Ze vertegenwoordigen een tijd waarin geluidssystemen werden gewaardeerd om hun kracht en kwaliteit. Maar met de opkomst van draadloze technologieën lijken die oude versterkers achterhaald. Gelukkig is er een eenvoudige en betaalbare oplossing om je oude versterker nieuw leven in te blazen: een Bluetooth-adapter. In deze blogpost zullen we ontdekken hoe je je oude versterker draadloos kunt maken en kunt genieten van je favoriete muziek zonder gedoe met kabels.
Bluetooth aux adapters voor in de auto

Bluetooth adapters voor in de auto: draadloos muziek luisteren in je auto

Hoe kan ik draadloos muziek luisteren in mijn auto? Lees alles over handige Bluetooth transmitters/ receivers voor draadloos bellen, navigeren en muziek luisteren in de auto.
Bluetooth ontvangers en zenders

Bluetooth ontvangers en zenders

Een bluetooth ontvangers en zenders: wat zijn het en waarom is het zo nuttig?

Gratis verzending!

Gratis verzending binnen heel Nederland. Lees meer

blue-smoke

Altijd de beste deals?

15% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste deals, nieuwe producten en uitverkoop. Direct in je mailbox.